Szolgáltatásaink

+Facebook oldalak és applikációk
A népszerű közösségi portálra egyedi oldalakat és alkalmazásokat fejlesztünk.
+Fordítás
Magyarról angolra, vagy angolról magyarra informatikai szakszövegek fordítását vállaljuk.
+Grafikai- és arculattervezés
Legyen az egy teljes céges arculat, vagy csak egy logó, esetleg névjegykártya, tudunk segíteni ebben is.
+Marketing támogatás
Online, közösségi marketing tanácsadás és kivitelezés az ötlettől a megvalósításig. CPA hálózatokon való megjelenések menedzselése, marketing stratégia kialakítása, projektek összefogása és lebonyolítása.
+Médiafigyelés
Hírmédia és Médiahullám alkalmazásainkkal harmadik generációs hírfigyelési szolgáltatásokat kínálunk azon ügyfeleink számára, akik percre pontosan képben szeretnének lenni a médiában zajló eseményekről, trendekről.
+Mobilalkalmazás-fejlesztés
Mobiltelefonra, vagy tabletre, Androidra, vagy iOS-re, netán Windows mobilra készítünk egyedi alkalmazásokat cégek és weboldalak számára
+Oktatás
Amit tudunk, szívesen továbbadjuk. Legyen az nyelv, újságírás, videóvágás, informatika, CMS-ek használata, vagy maga az online média és annak zegzugos szépségei.
+Projektmenedzsment
A sok feladat és sok ember megfelelő menedzsment nélkül hatékonyságvesztést jelent. Projektmenedzsment szolgáltatásunkkal ezt kívánjuk megelőzni annak érdekében, hogy a vállalati célok ne a méretnövekedéssel együtt járó feladatokon csússzanak el.
+Rendezvény támogatás
Munkatársaink rendezvények technikai támogatásában és moderálásában is rutinosan mozognak. Legyen az egy sajtótájékoztató, vagy egy konferencia, ott a helyünk!
+Tanácsadás
Ha nem tudjon hogyan kezdjen neki, egy órát biztosan találunk arra, hogy felmérjük az ötlet által indukált projekt súlyát, annak várható költségeit, egyéb vonzatait. Több szem többet lát.
+Szöveg- és cikkírás
Legyen az egy szakmai, PR cikk, vagy egy weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatás- vagy termékbemutató, több mint 10 éves újságírói tapasztalatunkat állítjuk ügyfeleink szolgálatába.
+Videófelvétel, utómunka
Rendezvényeken, egyéb alkalmakon való videókészítést, videós tutorial-ok elkészítését vállaljuk.
+Weboldal készítés, programozás
Legyen az egy corporate site, vagy egy portálmotor, egyedi költséghatékony megoldásainkkal és ötleteinkkel nálunk napok kérdése az interneten való színvonalas megjelenés.

Komplex megoldások

Ma már egyre világosabb mindenki számára, hogy a digitális produkciós szolgáltatások közül bármire – legyen az egy weboldal, grafikai munka, videó – is van szükségünk, azokat átgondolt stratégia mentén érdemes definiálni, kidolgozni, megrendelni annak érdekében, hogy azok az elvárt minőségben szolgálják vállalkozásunk sikereit.

Éppen ezért szokásunk, hogy kérdéseket teszünk fel annak érdekében, hogy meg tudjuk becsülni az általunk létrehozott digitális termékkel, termékekkel, eszközökkel való célokat, és azt, hogy remélt hasznok, bevételek reálisak-e vajon az adott piacon, illetve milyen nem várt kockázatok, vagy esetleg hozzáadott értékek származhatnak az együttműködésből.

Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy  partnerként dolgozzunk ügyfeleinkkel, annak érdekében, hogy az általunk képviselt értékek és knowhow megfelelőképpen társuljanak az elképzelésekkel és váltsák valóra azokat.