Komplex megoldások

Ma már egyre világosabb mindenki számára, hogy a digitális produkciós szolgáltatások közül bármire – legyen az egy weboldal, grafikai munka, videó – is van szükségünk, azokat átgondolt stratégia mentén érdemes definiálni, kidolgozni, megrendelni annak érdekében, hogy azok az elvárt minőségben szolgálják vállalkozásunk sikereit.

Tovább olvasok

Éppen ezért szokásunk, hogy kérdéseket teszünk fel annak érdekében, hogy meg tudjuk becsülni az általunk létrehozott digitális termékkel, termékekkel, eszközökkel való célokat, és azt, hogy remélt hasznok, bevételek reálisak-e vajon az adott piacon, illetve milyen nem várt kockázatok, vagy esetleg hozzáadott értékek származhatnak az együttműködésből.

Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy partnerként dolgozzunk ügyfeleinkkel, annak érdekében, hogy az általunk képviselt értékek és knowhow megfelelőképpen társuljanak az elképzelésekkel és váltsák valóra azokat.

Marketing Mobil App Graphic design Video recording, post production Web design Oktatás Szövegírás Rendezvény-támogatás Projektmenedzsment Fordítás Social media Médiafigyelés

Szolgáltatásaink

Facebook oldalak és applikációk
A népszerű közösségi portálra egyedi oldalakat és alkalmazásokat fejlesztünk.
Fordítás
Magyarról angolra, vagy angolról magyarra informatikai szakszövegek fordítását vállaljuk.
Grafikai- és arculattervezés
Legyen az egy teljes céges arculat, vagy csak egy logó, esetleg névjegykártya, tudunk segíteni ebben is.
Marketing támogatás
Online, közösségi marketing tanácsadás és kivitelezés az ötlettől a megvalósításig. CPA hálózatokon való megjelenések menedzselése, marketing stratégia kialakítása, projektek összefogása és lebonyolítása.
Médiafigyelés
Hírmédia és médiahullám alkalmazásainkkal harmadik generációs hírfigyelési szolgáltatásokat kínálunk azon ügyfeleink számára, akik percre pontosan képben szeretnének lenni a médiában zajló eseményekről, trendekről.
Mobil alkalmazás- fejlesztés
Mobiltelefonra, vagy tabletre, androidra, vagy iOS-re, netán Windows Mobilra készítünk egyedi alkalmazásokat cégek és weboldalak számára.
Oktatás
Amit tudunk, szívesen továbbadjuk. Legyen az nyelv, újságírás, videóvágás, informatika, CMS-ek használata, vagy maga az online média és annak zegzugos szépségei.
Projectmenedzsment
A sok feladat és sok ember megfelelő menedzsment nélkül hatékonyságvesztést jelent. Projektmenedzsment szolgáltatásunkkal ezt kívánjuk megelőzni annak érdekében, hogy a vállalati célok ne a méretnövekedéssel együtt járó feladatokon csússzanak el.
Weboldal készítés, programozás
Legyen az egy corporate site, vagy egy portálmotor, egyedi költséghatékony megoldásainkkal és ötleteinkkel nálunk napok kérdése az interneten való színvonalas megjelenés.
Videófelvétel, utómunka
Rendezvényeken, egyéb alkalmakon való videókészítést, videós tutorial-ok elkészítését vállaljuk.
Rendezvény támogatás
Munkatársaink rendezvények technikai támogatásában és moderálásában is rutinosan mozognak. Legyen az egy sajtótájékoztató, vagy egy konferencia, ott a helyünk!
Szöveg- és cikkírás
Legyen az egy szakmai, PR cikk, vagy egy weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatás- vagy termékbemutató, több mint 10 éves újságírói tapasztalatunkat állítjuk ügyfeleink szolgálatába.

Munkáink

Rólunk

A Technokrats Kft. csapata több mint 15 éve foglalkozik helyi- és világmárkák digitális produkciós hátterének biztosításával. Ügyfeleink számára létrehozott, magas hozzáadott értékű digitális javakat a legtöbb esetben teljes életciklusukban végigkísérjük, az ötlet kidolgozásától kezdve egészen a több lépcsős, organikus növekedésen keresztül vezető úton.

Tovább olvasok

Cégünk fontosnak tartja, hogy a saját vállalati értékeink megjelenjenek az általunk létrehozott termékekben, ugyanakkor olyan megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára, melyek ésszerű beruházással valósítják meg az üzleti célokat. Rendszerben gondolkodunk, nem részmegoldásokban, egyszerre kiszolgálva ügyfeleink rövid-, közép-, és hosszútávú céljait.

Legyen az egy egyszerű weboldal, egy mobil alkalmazás, egy CRM, vagy ERP rendszer, netán egy webshop, meg fogjuk tudni mondani azt, hogy mi az a megoldás, amivel az üzleti célokat a leghatékonyabban el tudjuk érni. Kollégáink nem egyszerű IT-sok, hanem informatikus közgazdászok, az elmúlt 15 évben az üzleti igények informatikai nyelvre való fordításával teltek mindennapjaik. Cégünk több mint 30 programozóval, grafikussal, projektmenedzserrel, szövegíróval és a digitális produkciós munkákhoz kapcsolódó egyéb – például fotográfus, operatőr, fordítók stb. - digitális tudással rendelkező kollégákkal és partnerekkel dolgozik együtt. Azt szoktuk mondani, hogy mindent meg tudunk csinálni, ami képernyőn megjelenik, sőt, egy kicsit többet is. Referenciáink

Megoldásaink

Cégek, akik minket választottak
Microsoft
Raffaello
Civil Zrt.
MKB Bank Zrt.
Budapest Institute of Banking Zrt.
BASF
Bátor Tábor
Pápai Hús Kft.
Vapiano
Citroën
MOL
KAZA Concrete
MED-EL Medical Electronics
eHáz.hu
Volkswagen
KIA Motors Hungary Kft.
Kwizda Agro Hungary Kft.
Sanoma Budapest Zrt.
Piac és Profit Kiadó Kft.
Brown-Forman
LG
Das WeltAuto
GDF Suez
Origo
Procter&Gamble
Magyarország Kormánya
Microsoft
Raffaello
Civil Zrt.
MKB Bank Zrt.
Budapest Institute of Banking Zrt.
BASF
Bátor Tábor
Pápai Hús Kft.
Vapiano
Citroën
MOL
KAZA Concrete
MED-EL Medical Electronics
eHáz.hu
Volkswagen
KIA Motors Hungary Kft.
Kwizda Agro Hungary Kft.
Sanoma Budapest Zrt.
Piac és Profit Kiadó Kft.
Brown-Forman
LG
Das WeltAuto
GDF Suez
Origo
Procter&Gamble
Magyarország Kormánya
 
BANK CENTER
1054 Budapest, Szabadság tér 7., Platina I.torony II.EM/1.